marți, 10 aprilie 2012

Mediul studențesc - o altă formă de comunicare

În data de 06 aprilie ora 9,00, proiectul ,,Potențialul Creativ și Personalitatea” coordonat de prof.de limba 
și literatura română d-na Raluca Voinea, și desfășurat activitatea cu tema ,,Mediul Studențesc – o altă formă de comunicare”și obiectivul a fost vizită la Universitatea ,,Danubius” din Galați, avându-l coordonator pe d-nul Conf. univ.dr. George Lateș. 

   

   

   

   

La ordinea de zi s-a avut în vedere următoarele aspecte motivarea elevilor privind alegerea unui mediu studențesc în conformitate cu aptitudinile alegerii unei profesii;- s-a urmărit valorificarea timpului, din punct de vedere educaţional; s-a observat sistematică a comportamentului elevilor în societate;

   

   
 Au fost vizitate amfiteatrele, Aula Magna, sala Senatului, sălile unde se desfăşoară seminariile, biblioteca universității, laboratoarele de informatică, laboratoarele multimedia, sediul Întreprinderii Simulate UDG "Student Media" SRL în cadrul căreia funcţionează o redacţie TV, Get Tv, care emite on-line şi o altă redacţie, de presă scrisă, care realizează ziarul UDG News.
Aș numi aceste imagini ,,elevii de azi, studenții de mâine”














Aș numi aici aparitiile în presa braileană:
- ziarul OBIECTIV VOCEA BRAILEI cu titlul ,,Elevii de la ,,Sebastian” în vizită la Universitatea ,,Danubius”, semnat de d-na Rodica Perianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu