luni, 26 noiembrie 2012

Lansarea cărţii "Un căscat în jurul lumii"


A prezentat scriitorul Vasile Datcu. 

Moderator: prof. univ. dr. Ionel Cândea, managerul Muzeului Brăilei.

Lansarea cărţii "Un căscat în jurul lumii", autor Mihai Fluerar a avut loc luni, 19 noiembrie 2012, ora 18.00, la sediul din Piaţa Traian nr. 3.




Această carte a fost scrisă în scopul de a oferi cititorilor o experiență în jurul lumii, dar și câteva întâmplări pilduitoare care ar putea ajuta tinerii de 14 - 18 ani. Autorul face această  recomandare nu pentru că îl va asculta pe el ci pentru că va fi ascultat. Și ne dă motto-ul ,,Cine nu vrea să asculte pe nimeni, este un prost fără vindecare” de B.M.Gracian.
Realitatea prozaică a acestei cărți a fost dată de cele cinci motive care l-a determinat să scrie cartea. O voi menționa pe ce-a de-a doua care face referire la prezentul concurs lansat de autor  - tinerilor liceeni.



Motivat de rațiunea pilduitoare declarată de Bill Gates, care a scris cele 11 Reguli ale lui Bill Gates ce ,,nu se învață” la școală. Autorul așteaptă de le liceeni ,,cea mai originală regulă,  a12-a”. Miza fiind JUMĂTATE din veniturile ralizate din vânzarea cărții până în acest moment. Câștigătorul va fi  decis de un colectiv de 33 de liceeni de la Colegiul Tehnic ,,Panait Istrati” din Brăila. Concurenții trebuie să trimită o scrisoare recomandată pe adresa colegiului sus menționat la adresa Str.Plantelor nr.13, Cod poștal 810137, Brăila - cu mențiunea ,,Pentru concurs”. Se așteaptă ca un liceean să gândească și să transmită până pe (data poștei) 01.12.2012 a 12-a Regulă, Nu se iau în considerare e-mail-urile sau scrisorile aduse personal și nu uitați să menționați numărul de telefon pentru autentificare. Succes!

Mai multe poze pot fi văzut pe Facebook pagina Sebastian Lecturiada Brăila distribuite de Muzeul Brăilei, Foto: Marian Ghiveci, prieteni pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu