marți, 19 februarie 2013

WSIS Project Prizes 2013-Votaţi proiectul dedicat identităţii noastre româneşti aici:

Vă rugăm, votaţi proiectul nostru! Please, vote our project!

În 2012, cinci biblioteci judeţene: Bihor, Brăila, Cluj, Suceava şi Vâlcea au pornit un proiect greu, frumos şi ambiţios: „Istoria locală@biblioteca ta publică” (Local History@Your Public Library). El se adresează tuturor celor care sunt interesaţi de istorie locală, doreşte să vină în sprijinul profesorilor şi al elevilor şi, de fapt, al tuturor cetăţenilor care simt româneşte.

Acest proiect este acum înscris într-o competiţie internaţională alături de multe proiecte din toată lumea şi are mare nevoie de sprijinul tuturor românilor, oriunde ar fi ei.

Votaţi proiectul dedicat identităţii noastre româneşti aici:

Paşii sunt simpli:

- Vă înregistraţi
- Intraţi în lista de votare VOTE
- Căutaţi categoria C15 şi apăsaţi pe butonul portocaliu care se află sub proiectul nostru “Local History@Your Public Library”. Atenţie! Nu se poate vota decât o dată!

Mulţumim şi o părticică din acest proiect vă aparţine odată cu votul pe care l-aţi acordat!
Daţi mai departe acest anunţ!


Cu stimă,
Echipa de proiect

sursa Biblioteca Județeană ,,Panait Istarti” Brăila (accesat în data de 19 februarie 2013)


Vă rugăm să-l votați. Spun și în numele elevilor. În data de 23 ianuarie am avut activitate pe tema LUMEA LA UN CLICK DISTANȚĂ  în Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian” Brăila, unde am avut ca invitat pe d-na Corina Ciuraru, reprezentantă a Bibliotecii Județene ,,Panait Istrati”din Brăila ,vorbind elevilor despre proiectul de suflet al Bibliotecii Istorie locală la biblioteca ta (Local History@Your Library) 

Promovarea patrimoniului cultural românesc este o acțiune esențială în cunoașterea României și valorilor sale în Europa. Este un mijloc de a asigura accesul de calitate la colecțiile sale. Materialele digitizate poate fi utilizate în dezvoltarea conținutului educațional și de învățare, cu condiția ca acest lucru să se efectueze cu respectarea deplină a drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

Noi am votat! Dar voi!?

Cu stimă, 
Biblioteca Liceului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu