marți, 17 ianuarie 2012

Teatrul, o altă formă de comunicare

Un mare eveniment teatral, reprezentativ pentru o instituţie de spectacole cu peste 63 de ani de activitate permanentă.Am fost o onorați,elevii Liceului Teoretic,,Mihail Sebastian” din Brăila să fie prezenți la acest gen de spectacol.
Spectacol - lectură VIFORUL(fragment) de Barbu Ștefănescu Delavrancea în regia lui Radu Nichifor, reprezentativă pentru cultura românească. Cu o distribuție de excepție: Emilian Oprea, Bujor Macrin, Mircea Valentin, Zane Jarcu, Dan Moldoveanu, Costică Burlacu, Doru Ţăranu, Gigi Antonescu, Liviu Pintileasă, Valentin Terente, Ramona Gânga, Monica Zugravu, Narcisa Novac.


Mulțumim Teatrului ,,Maria Filotti” care a permis elevilor de a fi mai aproape de actori, de munca lor, de tot ceea ce înseamnă teatrul. Cu certitudine este ,,teatrul o altă formă de comunicare”, așa cum am numit aceste activități, întâlniri ale elevilor cu actorii. Activități organizate cu prof.de limba română d-na Raluca Voinea, care este și inițiatoarea proiectului Potențialul Creativ și Personalitatea aflat în parteneriat educațional cu teatrul. 
Mulțumim conducerii Liceului Teoretic ,,Mihail Sebastian”din Brăila doamnele directoare prof. Gheorghița Rusu și adj. prof. Liliana Marin, pentru susținerea proiectelor LECTURIADA http://lecturiada.blogspot.com/ și Potenţialul Creativ şi Personalitatea http://potentialul-creativ.blogspot.com/ și au făcut posibilă participarea elevilor la aceste vernisaj.
Eveniment relatat și în presa brăileană. Editorial semnat de d-na  Cristina DOSULEANU, redactor la ziarul ,,Obiectiv-Vocea Brăilei”
 http://www.obiectivbr.ro/cultura/64206-qviforulq-un-spectacol-lectura-antrenant-.html
Precum si în publicația online ,,Brăila Chirei” de d-na Armanda FILIPINE http://brailachirei.wordpress.com/2012/01/17/spectacol-lectura-cu-viforul-de-delavrancea-la-teatrul-maria-filotti/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu