vineri, 17 februarie 2017

ZICI 2017 - Ziua Internațională a Cititului Împreună la Biblioteca Județeană ,,Panait Istrati" din Brăila

A fost minunat!
UniversalSymbol_ReadingTogether_LiviaColojiAlexCalinBrandiBates 
Elevii Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian" au sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună la Biblioteca Județeană ,,Panait Istrati" din Brăila, 16 februarie 2017.
A fost o zi plină cu copii de toate vârstele, de povești, cărți, jocuri, voluntariat și prietenie!
Ne-am încadrat în timp să ajungem la ora 14,30 după orele de curs, timp rezervat adolescenților conform programului.
Profesorii Zane Jarcu și Gheorghe Antonescu au fost îndrumătorii elevilor de la Liceul de Arte ,,Hariclea Darclee" Brăila. Elevii au făcut o super sesiune de lectură iar noi am discutat pe subiectul cărților prezentate, Gazdele ne-au servit cu prăjituri. A fost minunat!
Împreună am înțeles importanța cărților în dezvoltarea copilului.

Organizată de către Lit World, ZICI – Ziua Internațională a Cititului Împreună – este un eveniment global la care participă milioane de oameni din peste 100 de țări. Aflat la prima ediție în România, evenimentul coordonat la nivel național de grupul Citim Împreună România, a dorit să adune 20 de parteneri cu care să organizeze în țară acest eveniment. Spre bucuria organizatorilor, la selecția partenerilor s-au înscris 80 de organizații – școli, organizații non-profit și chiar o librărie, plus 12 biblioteci județene. Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI), prin sesiuni de lectură organizate în 80 de biblioteci, școli și librării din 29 de județe.
Hartă-cu-autori-de-literatură-pentru-copiii-din-România-

Nu uitați să citiți celor mici, măcar 20 de minute pe zi, cititul împreună dezvoltă mintea și orizontul de înțelegere al copilului!
   
   

   

   

   

   
   






Nu uitați să citiți celor mici, măcar 20 de minute pe zi, cititul împreună dezvoltă mintea și orizontul de înțelegere al copilului!

Sursa
Ziua Internaţională a Cititului Împreună (ZICI) 2017 – 80 de ocazii să citim împreună

Ziua Internationala a Cititului Impreuna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu