miercuri, 22 februarie 2012

MĂRȚIȘOR 2012

REGULAMENTUL CONCURSULUI :

1. La expoziţia-concurs pot participa: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, alte categorii de persoane, cu: felicitari, colaje, desene, obiecte decorative, ppt, film, etc., se pot folosi orice tip de materiale şi orice tehnică de lucru. Lucrările vor fi trimise în format fizic sau electronic: fotografii ale felicitărilor sau colajelor, filme, ppt, se transmit pe e-mail până pe data de 6 MARTIE 2012, cei care doresc trimiterea materialelor prin postă (nereturnabile) trebuie să le trimită în colet poştal până la data de 5 MARTIE 2012. După expoziţie, felicitările + alte materiale vor fi donate căminelor de batrâni şi bisericilor din mediul rural.

Amănunte le aflați la biblioteca Liceului Teoretic ,,Mihail Sebastian” Brăila.
Vă prezint acest regulament ce vă poate ajuta în obțiunile voastre de a demonstra aptitudinile creative în realizarea unor desene, felicitări sau filmulete pawerpoint toate legate de tema MARȚISOR 2012. Ca să facem legătura cu proiectul LECTURIADA am stabilit ca indeea de pornire în realizarea acestor materiale să fie Primăvara, oglindită în literatura română. Adică, cauți sau îți recomand o poezie de primăvară din literatura română, iar tu o citești până intri în profunzimea ei astfel să poți realiza o pictură în acuarelă, creioane colorate sau carioci.
Pentru amănunte te aștept la biblioteca liceului. Vreau să văd imaginația voastră. Accept și alte păreri atâta timp cât sunt conform regulamentului.

Vă reamintesc că diplomele sunt la nivel national și pesonalizate, ceea ce înseamnă foarte mult pentru portofoliul vostru de sfârșit de an școlar.
Nu neglijați acest concurs, este șansa voastră să vă demonstrați creativitatea.

Mulțumesc,
bibliotecar,Angelica Necula

Un comentariu: