vineri, 17 februarie 2012

vALLuntar pentru lectură

Îmi place foarte mult acestă campanie de vALLuntar al editurii All, librărie online http://www.all.ro.Vă alegeți o carte, faceți e-mail către Loredana Modoran loredana.modoran@all.ro comunicând domiciliul vostru corect și cartea dorită (vezi Regulament campanie vALLuntar ). După ce primiți primiți cartea citiți-o apoi postăm pe blogul nostru LECTURIADA recenzia făcută și cartea îți rămâne. Important este că-ți atingi țelul, plăcerea de a citi. Și asta nu e tot, prin comentariile primite de la alți vAlluntarieni și bloaggeri cumulezi minute de voluntariat. Amănunte găsiți și pe ALLCafe, blogul Grupului Editorial ALL www.all.ro

Așa cum campania “vALLuntar” are ca obiectiv educația noastră, la diferite niveluri, obiectivul bibliotecarului școlar este ca lectura, înțelegerea și interpretarea textului să devină practici și preocupări indiferent de disciplină. Ca de altfel un alt obiectiv este ameliorarea performanțele elevilor în domeniul lecturii. Lectură înțeleasă atât în dimensiunea sa tradițională, ca lectură literară și ca lectură funcțională. 

Astfel împreună cu această campanie vALLuntar să ajut cititorul, ca pe un suport de lectură variat, să realizeze receptarea și producerea diferitelor tipuri de mesaje ale textului.

Felicitări elevilor care s-au implicat! (luni vin deja comenzile făcute). Aștept în continuare părerile voastre.

Nu uitați sloganul proiectului nostru LECTURIADA-Citim de plăcere și în locul în care ne place. Am încercat prin acest proiect să-mi atrag cititorii spre lectură, departe de sălile de clasă de catalog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu