marți, 27 martie 2012

Mulțumesc cititorilor implicați, pentru lecturi, recenzii și comentarii

În perioada campaniei online vALLuntar editura ALL a pus gratuit la dispoziţia bloggerilor cărţi la alegere de pe site-ul www.all.ro. Astfel între 24 ianuarie – 23 martie 2012 s-au citit280 de cărţi şi s-au strâns 200 de ore de voluntariat. Acesta va fi realizat de către o echipă de angajaţi ALL . 

Cititorii mei fideli au comandat cartea dorită, au citit şi au scris recenzii la cărţile ALL pe blogul LECTURIADA. Fiecare recenzie a valorat 15 minute de voluntariat, iar fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, scrisă la postul cu recenzia, a adăugat încă 3 minute de lucru.

Lista recenziilor scrise se găseşte aici.
Blogul nostru se poate mândri că se află în topul bloggerilor din țară. Pe podium, însă, au fost: Simona Criste - 789 minute, Kadia Yusupova - 429, Maria-Emanuela Coman - 405.

Iată și declarația  de mulțumire a vicepreşedintelui Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, având o experienţă de opt ani ca fundraiser:“Mă bucur că vALLuntar a avut un succes atât de mare. Implicarea peste aşteptări a bloggerilor, care au primit campania cu un deosebit entuziasm, nu ne-a dat altă soluţie decât să declaram deschis că vom face în curând şi ediţia a doua.

vALLuntar este o campanie care poate deveni tradiţie şi care poate marca, cel puţin în lumea editorială, un început în dezvoltarea parteneriatelor din care toată lumea să aibă de câştigat.
Le mulţumim tuturor cititorilor implicaţi, pentru lecturi, recenzii şi comentarii. În continuare, vă aşteptăm aici, pe blogul nostru, pe paginile de Facebook (Editura ALL şi Strada Ficţiunii) şi pe contul de Twitter pentru a ne urmări la muncă”.

Aș adăuga eu, felicitări celor trei elevi care s-au implicat în această campanie și colegilor care au avut curiozitatea sa le citească recenzia, prin intermediul blogului LECTURIADA.
Abia așteptăm ce-a de-a doua ediție, sper într-un număr mai mare.
Mulțumim echipei de vALLuntari ALL www.allcafe.ro !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu