joi, 22 martie 2012

Cartea Apocalipsei

                                              

                                 Cartea Apocalipsei
                                      SCENARII PENTRU SFARSITUL LUMII
                                                     De Joel Levy

In “CARTEA APOCALIPSEI” autorul Joel Levy prezinta detaliat in cinci capitole posibile scenari pentru sfarsitul lumii.Un lucru nemaivazut pana acum de maine la o carte este ca,dupa fiecare scenariu Joel Levy indica gradul de probalitate , pagube si factorul teama.Aceste mici detail si sursele de unde autorul sa inspirit imi indica faptul ca aceasta carte nu este tocmai fictiune .Cartea prezinta unele scenari foarte posibile precum pandemiile,superbacteriile,Al Treilea Razboi Mondial otravirea planetei si multe altele.Dupa parerea mea cele mai posibile scenari sunt cele din capitolul trei si patru unde este vorba de dstrugerea incet si sigura a planete cu ajutorul omului sau din simplelor schimbari climatice . Capitolul cinci descrie distrugerea planetei cu ajutor primit din afara pamantului ,cum ar fi comete , asteroizi,stele cazatoare sau gauri negre ratacite dar si cataclisme pamantesti precum mega-tsunami sau super-vulcani. Dupa mine in al cincilea capitol sunt descrise catastrofele ce nu au prea multe sanse sa se adevereasca in viitorul apropiat deoarece aceste elemente perturbante sunt tinute sub atenta supraveghere decatre oameni de stiinta .In cazul in care aceste scenari se adeveresc , lucru greu de crezut,urmarile pot fi catastrofale asa cum descrie si Joel Levy: Grad de probabilitate:0,0000001/10 
Pagube:10/10 
Factorul teama:1 sau 0,000001/10 (foarte putin dupa parerea mea) 
Conclizie : Joel Levy , pasionatul scriitor de carti despre stiinta,psihologie,si paranormal le da peste nas escrocilor ce doresc sa se inbogateasca dupa urma frici oamenilor de necunoscutul reprezentat de sfarsitul lumii . Eu personal nu consider “CARTEA APOCALIPSEI Scenarii pentru sfarsitul lumii “ o caarte propeiuzisa ci mai de graba un ghid foarte detaliat despre sfarsitul lumii .Sper sa citesc si celelalte carti scrise de Joel Levy deoarece am fost foarte inpresionat de cat suflet si cata munca au fost depuse pentru a oferi cititorilor un o carte , un ghid .

Buna , ma numesc Pirlog Daniel, sunt vALLuntar, elev in clasa a IX-a C a liceului Teoretic Mihail Sebastian din Braila si citesc “CARTEA APOCALIPSEI” de Joel Levy și am citit pe Facebook că cei de laEditura ALL trimit cărți bloggerilor, iar apoi procesează minute de voluntariat pe baza numărului de recenzii primite, dar și a comentariilor. Prin recenzia mea cred că v-am convins să citiți cartea. vreu sa spun ca idea de a da carti oamenilor iar ei sa faca recenzia carti este foarte buna. Editura All provoaca oameni la lectura, un lucru extraordinar pentru o sociaetate care a cam uitat mirosul unei carti .

Multumesc campaniei de vALLuntar pentru carte!


2 comentarii:

  1. Așa..., m-ai cam lămurit ce va fi, dar că m-ar interesa tare mult sa citesc cartea, capitolul cinci, unde precizezi doar niște catastrofe unde spui tu că ,,nu au prea multe sanse sa se adevereasca in viitorul apropiat deoarece aceste elemente perturbante sunt tinute sub atenta supraveghere a oamenilor de stiinta”. Citesc și comentez, apoi. M-ai convins.

    RăspundețiȘtergere