vineri, 31 mai 2013

Brăila citeşte! Liceenii citesc! - Bâtcă Mădălina

Nopți la Bombay
de Louis Bromfield

Nopţi la Bombay dupa parerea mea este o poveste de dragoste între doi oameni care se cunosc la bordul unui vas Bill şi dna. Trollope.

Ei se întalnesc din senin şi incep aşa unu altuia să se bage in seama şi observa că între ei exista o comunicare foarte ampla de parca se cunoşteau de o viaţă.

Bill vedea în ea o persoana matură, avea cu cine să vorbeasca şi vroia să o revadă în Bombay.

Astfel dupa ce a coborât a mers sa vadă ce frumuseţi şi ce obiceiuri interesante sunt pe acolo.

Daca doriti sa aflaţi mai multe vă recomand acestă carte care o să vă trezească interesul nu numai despre carte ci şi despre literatură.

Sunt Bâtcă Mădălina clasa aIX a B, recenzia face parte din proiectul ,,Brăila citeşte - Lectură publică stradală" - organizat de Biblioteca Judeţeană ,,Panait Istrati", promovat în cadrul Săptămânii Voluntariatului Brăilean (13-19 mai 2013), clubul VOLTIN, susţinut de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România – Filiala Brăila şi Primăria Municipiului Brăila.

Dacă v-a plăcut, vă rog să lăsaţi comentarii. Şi nu uitaţi ,, O carte prinde viaţă atunci când este citită, deci să facem posibil acest lucru cât mai des returnând cărţile la timp."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu