luni, 25 martie 2013

Bloggerii au citit și vor planta copăcei cu sprijinul ROMSILVA


Sunt bibliotecar școlar și vreau să aduc mulțumiri oraganizatorilor Campaniei vALLuntar ediția aII-a, Grupului Editorial ALL și ROMSILVA pentru susținerea și promovarea lecturii. Și nu în ultimul rând, comunității de bloggeri de pe  Facebook, Grupul vALLuntar, care au susținut interesul elevilor participanți, de la Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian” din Brăila, pentru lectură. Așa cum zic ei ,,citim de plăcere și în locul în care ne place”. 

Mulțumesc pentru încurajări, pentru observațiile făcute cu privire la ortografie, punctuație, intenționat nu am intervenit în publicarea recenziilor. Observații care abia acum i-a pus pe gânduri. Faptul că ele vin din partea unei copunități virtuale, din partea altor   categoriile de vârstă, i-a motivat oarecum, să fie mai atenți în exprimări, să citească mai mult, să-și îmbunățească cultura. 

Mă gândesc...noi suntem societatea, ce-i care îi înțelegem, îi formăm să fie mai buni, mai inteligenți.


Avem si rezultatele Campaniei online de vALLuntar ed.aII-a:

522 de cărţi citite şi 632 de copaci ce vor fi plantaţi – bilanţul campaniei vALLuntar, ediţia a II-a  din 27/03/2013.

,,Campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”: bloggerii citesc şi plantează copaci a ajuns la final. 632 de copaci, puşi la dispoziţie de ROMSILVA, vor fi plantaţi urmare a recenziilor şi comentariilor publicate pe blogurile participanţilor la campanie. În perioada 24 februarie – 23 martie 2012 s-au scris 522 de recenzii şi s-au adunat 10.607 de comentarii...


...Sunt 18 judeţe în care bloggeri vor planta singuri copacii obţinuţi: Argeş , Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti – ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi."

Asteptam noi provocari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu