joi, 21 martie 2013

CĂLĂTORIA UNEI STELE


Recenzie, Burlacu Florentina IX D

Pe mine  această carte  m-a impresionat foarte mult deoarece  Destinye Hope Cyrus  ne  povestește „chinurile” petrecute în clasa a 6a pentru că ,colegele ei  nu o suportau fiindcă tatăl ei  era cântareț celebru  și spuneau că ea  nu va  ajunge  niciodată ca tatăl ei .

Într-o zi  a primit  un telefon  de la agenția  Disney pentru rolul  de Hannah Montana .Avea un sentiment că nu va reuși niciodată. Avea multe obstacole  care o făceau  să creadă că ea nu va fi  așa celebră ca tatăl său .

În primul rând ,colegele ei  îi „faceau operațiunea MMM”, adică  să-i facă viața un iad lui Miley.Iubea de asemenea animalele din curtea ei și nu vroia să se despartă de ele nici cu gândul.Mai iubea și pe bunicii săi, mai ales pe Pappy adică pe bunicul său  care murise pe când ea avea 12 ani.

Câștigase postul de Hannah Montana și era atât de fericită pentru că scăpase de acele fete oribile din clasa ei. Se mutase împreună cu mama ei în Los Angeles. Tatăl ei juca împreună cu ea. Începuse să primească daruri de la toate firmele care lucrau cu Disney. I se împlinise în sfârșit visul ei din totdeauna de a fi cântăreață și actriță în același timp.

Părerea mea despre a citi o carte este că ea reprezintă cel mai bun prieten apropiat de mine. Când citesc mă relaxez aflând o lume imaginară sau chiar reală sau uneori chiar ciudată. 


Recenzia face parte din Campania vALLuntar ediția aII-a http://www.all.ro/carte/calatoria-unei-stele.html , inițiată de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA. Mottoul nostru ,,Cititm apoi sădim copăcei”.

Sunt Burlacu Florentina din clasa aIX-a D de la Liceul Teoretic ,,Mihail Sebastian” din Brăila și vă mulțumesc pentru comentul subscris recenziei mele pe blogul LECTURIADA, proiectul bibliotecii liceului nostru. Cumulând 15 comentarii voi fericită să plantez un copăcel.

9 comentarii: